Nyheter

Automation | 9 mars 2023

2023-03-09: Clippard ES series miniature electronic valves

Clippard logga

Spider-tekniken är känd över hela världen för exceptionell läckagebeständighet och lång livslängd.

Clippard utvecklade, patenterade och fulländade denna spindelteknik.

Idealiska applikationer har överskridit 1 000 000 000 cykler med denna teknologi som använder en rörlig del som rör sig bara 0,007” under drift. Denna enda rörliga del med kort slaglängd gör att ES-serien kan arbeta med exceptionell tillförlitlighet.

ES-serien har stora o-ringar i tvärsnitt, minimala läckagepunkter och beprövade tallriksdesigner. All monteringsutrustning är utanför flödesvägen för ES, och inga inre delar är gängade under monteringen för att minska risken för kontaminering. ES har det bästa förhållandet mellan prestanda och pris för lågläckageventiler.

Det kompakta utförandet i kombination med den långa livslängden och exceptionella läckagemotståndet gör ES-serien lämpad för att förbättra tillförlitligheten i ett brett spektrum av applikationer, inklusive biomedicinsk, dental, testutrustning, syrgaskontroll, textil, förpackning, tryckkontroll, automation och bärbara system.

  • Över 1 miljard cykler (under idealiska förhållanden)
    – 0,01 sccm läckagehastighet
    – Snabb respons – 5 till 10 ms (nominellt)
    – Inget anaerobt tätningsmedel
    – Idealisk för applikationer med ultralågt läckage

eclipse proportional isolation valve 800px 700x441 1

Se fler nyheter