Nyheter

Nyheter, Automation | 27 november 2015

Barksdale Serie 8000 tryckvakt

Serie 8000 tryckvakter från Barksdale GmbH är framtagna för att klara av att sitta i de flesta applikationer. Stort fokus har lagts på att göra en kompakt och robust tryckvakt med hög driftsäkerhet. En stor fördel jämfört med många andra typer av mekaniska tryckvakter, är att de är inställbara på riktigt låga tryck med stor noggrannhet.

Serie 8000 är skeppsklassad , ATEX-klassad, UL och CSA godkänd och uppfyller SIL2 klassning. Denna tryckvakt finns att få i flera utföranden där aluminiumhus är standard och rostfritt tillval. En mängd olika typer av tätningar för att klara alla typer av media. Processanslutningen är en CETOP 40×40 mm fläns som standard, men med Barksdales anpassade monteringsblock, kan man även få invändig G1/4 nedåt eller åt sidan.

Serie 8000 tryckvakt tål höga arbetstryck , upp till 600 bar, och tillfälliga tryckstötar utan att tappa sin funktion. Lämpliga användningsområden för denna tryckvakt är mobil- och stationär hydraulik, testutrustning och maskiner, tung industri, pumpkontroll, kompressorer och OEM applikationer.

Det här är vår mest sålda tryckvakt och vi lagerför alla tryckklasser i standardutförande för omgående leverans.

 

 

Se fler nyheter